Logo Marc Foods

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.marcfoods.nl. Door de website te bezoeken en/of de informatie op de website te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer en het privacystatement.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie worden verleend. Ondanks de zorg en aandacht die wij besteden aan de website en de gegevens, kan Marc. Foods niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de inhoud van de website. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade (direct of indirect) die voortvloeit uit het gebruik van de website.

De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Marc. Foods behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Links naar andere websites

Op de website vindt u een aantal links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Copyright

Marc. Foods behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle informatie op deze website. Dit betreft alle teksten, grafisch materiaal en logo's. Het is niet toegestaan om informatie op deze website te kopiƫren, te downloaden of op andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming van Marc. Foods. De informatie op de website mag wel worden afgedrukt/gedownload voor eigen gebruik.

Copyright © 2021, Marc. Foods. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en techniek door 53 Graden Noord.