Logo Marc Foods

De Zilte revolutie!

Bijdragen aan een wereld zonder hongersnood is ons ultieme doel. De zilte revolutie is ons middel. Wij maken van verzilting een kans. Steun ons in het verspreiden van onze zilte revolutie en geef mensen in gebieden waar verzilting de grootste bedreiging vormt weer een kans hun families zelfstandig te voeden. Doe je mee?

Steun de zilte revolutie, word lid van onze community:

Hoe?

Sluit je aan bij onze community op Facebook of volg ons op Twitter. En geniet ondertussen van deze smakelijke aardappels. Op de achterkant vind je het beste (en meest simpele) recept.

1 kilo voor 1 kilo

Met de aankoop van dit kistje zilte aardappelen steun je ons onderzoek naar zilte landbouw en onze zilte landbouwprojecten in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Onze missie is om voor iedere verkochte kilo zilte aardappels 1 pootaardappel geschikt voor verzilte grond uit te reiken. Met 1 pootaardappel kan een boer ca 1 kilo aardappels oogsten. Van iedere kilo kan een gezin eten èn weer nieuwe aardappels planten voor nog meer opbrengst. Van de volgende kilo’s kunnen ze eten en meer aardappels planten enzovoort. Op deze manier geven we mensen letterlijk tools in handen om op verzilte landbouwgrond voedingsrijk voedsel te verbouwen. Hoe meer kilo’s zilte aardappels we verkopen hoe meer mensen we redden van hongersnood.

  • slide
  • slide

Verzilting, een groeiende bedreiging

Verzilting van landbouwgrond maakt deze onbruikbaar om op te verbouwen. Wereldwijd beslaat dit al 1,5 miljard hectare grond. Men kampt hier vaak ook al met structurele voedseltekorten. Wij brengen pootaardappels voor zilte grond en kennis over zilte landbouw naar die gebieden. Dankzij zilte landbouw kan men gezinnen voeden en een toekomst opbouwen.

Copyright © 2021, Marc. Foods. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en techniek door 53 Graden Noord.