Logo Marc Foods

Nieuws

12 mrt. 2019
Katja Staring van het blog DailyGreenspiration maakte deze mooie foto van onze zilte producten in opdracht van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Behalve een foto schreef zij ook een foodblog met lekkere recepten. Lees hier het stukjes uit het blog van Katja.
10 dec. 2018
Klimaatsverandering, migratie, ontwaarding van grond zijn allemaal gevolgen die met de wereldwijde verzilting te maken hebben. Hierdoor neemt de vraag naar ontwikkeling en praktische kennis over verzilting wereldwijd toe. Door meer dan 12 jaar ervaring te bundelen onder Saline-Farming kunnen onze consultants deze vragen veel beter bedienen.
14 nov. 2018
De Brandpunt+ uitzending van 13 november 2018
8 nov. 2018
Zilte landbouw biedt een duurzame oplossing voor een wereldwijd probleem. ICCO's partner Saline Farming uit Texel doet al jaren onderzoek naar deze innovatieve aanpak die verzilte grond weer productief maakt. Hun zilte aardappels zijn dit najaar te koop bij Ekoplaza. En op zaterdag 10 november kunt u bij Ekoplaza* kennismaken met deze innovatie!
3 sep. 2018
De Zilversmidsboet is een oude boet. Hij staat al op de eerste kadastrale kaart van Texel, opgemeten in 1828. Zijn naam dankt hij aan de toenmalige eigenaar, de zilver- en goudsmid Gerrit Kikkert (1803-1886) uit Den Burg. Kikkert was ook boer en penningmeester van het toenmalige waterschap.
10 nov. 2016
Bijzonder toch! Dat Economische Zaken MarcFoods kiest voor het nieuwste magazine met het thema voedsel, 8x verrassende ontwikkelingen. Klik verder om het e-magazine te bekijken.
Copyright © 2020, Marc. Foods. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en techniek door 53 Graden Noord.