Logo Marc Foods

Rondleiding

Het Zilt Proefbedrijf doet onderzoek naar de teelt van zilte gewassen. Door verzilting van de bodem raken steeds meer landbouwgronden in Nederland én in de wereld ongeschikt voor normale gewassen. Deze gewassen kunnen niet tegen zout. De reguliere landbouw doet er alles aan om verzilting van de grond tegen te gaan. Het Zilt Proefbedrijf werkt omgekeerd en ziet verzilting juist als een kans.

Zilt Belevings Tour

Ben je benieuwd wat er gebeurt op het Zilt Proefbedrijf en wil je weten hoe onze bijzondere zilte groenten smaken? Dit willen we je graag vertellen en laten zien. Daarom organiseren we een 'Zilt Belevings Tour'.

In de maanden juni t/m augustus organiseren wij iedere week een Zilt Belevings Tour waarbij we vertellen wat zilte teelt inhoud, waarom het belangrijk is en voor wat voor bijzondere vraagstukken wij komen te staan. Daarna kunt u in onze proeftuin de bijzondere groenten zien en beleven.

Tour-informatie

De Tour is op vrijdag en duurt ca. 1,5 uur de kosten zijn € 7,00 per persoon (contant betalen).
Start: 10:00 uur bij onze boerderij aan de, Mokweg 41 in Den Hoorn bij voldoende deelname.
(LET OP: wij hebben meerdere locaties!)

Aanmelden kan via info@txgids.nl of via 06 13 27 11 20

Groepen

Komt u met een groep? Stuur dan een email naar info@marcfoods.nl voor de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een originele Zilte belevingslunch.

Copyright © 2020, Marc. Foods. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en techniek door 53 Graden Noord.